zoekboekmettekst2

  • Header diashowFO 3.jpg
  • headerslide1.jpg
  • headerslide2.jpg
  • headerslide3.jpg
  • headerslide4.jpg
  • headerslide5.jpg
  • headerslide6.jpg
  • headerslide7.jpg
  • headerslide8.jpg

Eten en drinken

 

Eten en drinken F1-1Eten en drinken F2-1Eten en drinken F3-1

 

Ontbijtbuffet

Ontbijtbuffet

Kwaliteit, ruime keuze en huisgemaakte producten

In de overnachtingsprijs is een uitgebreid en afwisselend ontbijtbuffet van uitstekende kwaliteit inbegrepen. Hier vindt u alles voor een goede start van de dag!. Wij verwennen u met kruidig boerenbrood, een groot assortiment witte en bruine broodjes van de plaatselijke bakker, een afwisselend aanbod aan kaas- en worstsoorten, lekkere gekookte eieren van een regionale boerderij, fruit en rauwkost, muesli en andere extra’s voor door de yoghurt etc.. Ook bieden wij u meerdere malen per week een afwisselend aanbod aan –huisgemaakte- hartige hapjes en “spreads” voor op brood. En natuurlijk…dagelijks lekkere, door Joost gebakken, koek. In 2015 ontvingen wij van Booking.com een "Best Breakfast Award".

Op aanvraag bieden wij u ook graag gluten- en lactosevrije producten.


Voor uw comfort is de ontbijtruimte voorzien van goede stoelen met en zonder armleuningen, tevens is deze ruimte rolstoeltoegankelijk. Er is een zonnig terras waar u bij mooi weer van uw ontbijt kunt genieten. De ontbijtruimte staat bovendien tot uw beschikking om bijvoorbeeld een boek te lezen of een spelletje te doen.

Landhaus Meine Auszeit Ontbijtruimte

Restaurants

Restaurants in Bodenmais

Voor de lunch en de avondmaaltijd biedt Bodenmais verrassend veel keus. Wij zijn u graag van dienst bij het uitkiezen en reserveren van goede restaurants en lunchrooms. Hieronder enkele voorbeelden van restaurants die wij van harte aanbevelen:

Klik op de naam en u komt op onze hotspotpagina. Hier vindt u de locatie van de restaurants alsmede extra informatie.

Drankenassortiment

Drankenassortiment

Indien gewenst kunt u gebruik maken van ons assortiment (non)-alcoholische dranken voor een bescheiden prijs.  De koelkast in onze gezellige koffiekeuken is altijd goed gevuld met regionale biersoorten en andere dranken. Ook verkopen wij wijn, alcoholvrij bier en glutenvrij bier. De verkoop geschiedt op basis van selfservice, u betaalt deze dranken aan het einde van uw verblijf. Mocht u eigen dranken of andere, koel te bewaren producten willen opbergen dan kunt u gebruik maken van onze (kleine) gastenkoelkast. Deze gastenkoelkast bevindt zich eveneens in de koffiekeuken en is op ieder tijdstip toegankelijk.

Landhaus Meine Auszeit F4-1